fbpx

Direct boeken

E-Chopper tour 

Kom een E-Chopper huren in Friesland, Drenthe of Groningen.
Er even tussen uit op onze stoere elektrische Chopper!
Met deze robuuste E-Chopper zoef je geruisloos door de mooiste natuurgebieden van Noord-Nederland. Een fantastische outdoor belevenis voor vrienden, familie en collega’s!

Echopperz.nl heeft verschillende verhuurlocaties in Drenthe, Friesland en Groningen. Bij Echopperz boek je jouw E-Chopper Tour door onder andere het Beetsterzwaagse Bos, het Drents Friese Wold en het Dwingelderveld.

Boek direct 

Vanaf 16 jaar.
In het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.
Liever een ander moment of met meer personen? Bel 0618202130 of stuur een bericht via Facebook.

Drents Friese Wold Tour

Op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland, ligt een bijzonder gebied. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park.

Beetsterzwaagse Bos Tour

Een mooie E-Chopper Route door het prachtige bos van Beetsterzwaag. Ondek de slingerpaadjes door de landerijen en bossen van Olterterp en Smallingerland op een millieu vriendelijke manier!

Dwingelderveld Tour

In Zuidwest-Drenthe ligt een bijzonder natuurgebied: Nationaal Park Dwingelderveld. Het Nationaal Park is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa. Er zijn maar liefst 2 schaapskudden met herder die de heide in conditie houden.

Voor wie?

Een ronde op de elektrische Chopper is een leuke manier om de omgeving te verkennen met je gezin, familie of vrienden. Ook voor groepen zoals een teamuitje of bedrijfsuitje is deze Chopper Tour een leuke outdoor activiteit. Voor een compleet arrangement inclusief horeca of een combinatie met andere activiteiten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.