fbpx

echopperz DealDrachten

Drachten wil je meemaken!

Een mooie E-Chopper Route door het prachtige bos van Beetsterzwaag. Ontdek de slingerpaadjes door de landerijen en bossen van Olterterp en Smallingerland op een milieu vriendelijke manier! Binnenkort meer routes.

Voor wie?

Een ronde op de elektrische Chopper is een leuke manier om de omgeving van Drachten in Zuidoost Friesland te verkennen met je gezin, familie of vrienden. Ook voor groepen zoals een teamuitje of bedrijfsuitje is deze Chopper Tour een leuke outdoor activiteit. Voor een compleet arrangement inclusief horeca of een combinatie met andere activiteiten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Echopper Drachten

Next Adventure

Zuidkade 70
9203 CP Drachten

Boek direct 

Vanaf 16 jaar.
In het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.

Met meer personen of liever een ander moment? Bel 0618202130 of stuur een bericht via Facebook.

Om jou zo snel mogelijk een E-Chopper mee te kunnen geven op deze verhuur locatie vragen we jou alvast de volgende gegevens in te vullen:

Next Adventure

Zuidkade 70
9203 CP Drachten

Groepen & Arrangementen

Wil jij met een grote vriendengroep of met jouw collega’s langskomen voor een bedrijfsuitje? Dat kan! Onze collega’s van Next Adventure maken graag een arrangement op maat. Er zijn verschillende horeca mogelijkheden, van ontvangst met koffie of thee tot uitgebreide BBQ met een afsluitende borrel in het Café. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of stuur een mail naar info@echopperz.nl

 

E-chopper Drachten
E-Chopper Drachten