fbpx

echopperz dwingeloo

E-Chopper Tour Dwingeloo

Een fantastische route op onze E-Chopper over de slingerpaadjes door het Dwingelderveld. Deze E-Chopper tour start vanaf Vakantiepark RCN de Noordster in Dwingeloo. Rij geruisloos door de bossen en over de prachtige heidevelden. Maak een tussenstop bij de schaapskuddes of geniet van een drankje bij één van de lokale horeca onderweg. De Dwingelderveld route gaat langs leuke highlights in de omgeving.

Binnenkort kun je hier ook terecht met jouw vriendengroep of voor een bedrijfsuitje tot 60 personen. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of stuur ons een mail via info@echopperz.nl

RCN De Noordster

De Noordster 105
7991 PB, Dwingeloo

Boek direct 

Vanaf 16 jaar.
In het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.
Niks meer beschikbaar, liever een ander moment of met meer personen? Bel 0618202130 of stuur een bericht via Facebook.

 

RCN De Noordster

De Noordster 105
7991 PB, Dwingeloo

E-Chopper Tour Dwingeloo

In Zuidwest-Drenthe ligt een bijzonder natuurgebied: Nationaal Park Dwingelderveld. Het Nationaal Park is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa. Er zijn maar liefst 2 schaapskudden met herder die de heide in conditie houden.

voor wie?

Een ronde op de elektrische Chopper is een leuke manier om de omgeving van Dwingeloo te verkennen met je gezin, familie of vrienden. Ook voor groepen zoals een teamuitje of bedrijfsuitje is deze Chopper Tour een leuke outdoor activiteit. Voor een compleet arrangement inclusief horeca of een combinatie met andere activiteiten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.