fbpx

echopperz Ronostrand

Ontdek (st)oer Drenthe

Kom een E-Chopper huren in Drenthe en start direct vanaf het Ronostrand! Met verschillende E-Chopper Tours is dit de ideale plek om te genieten van de omgeving op de grens van Friesland, Drenthe en Groningen. Huur een E-Chopper en ontdek de prachtige Drentse natuur, met dichte bossen, heidevelden en uitgestrekte zandvlaktes. Wij zorgen er voor dat je geen enkele highlight hoeft te missen!

Het Ronostrand

Camping Ronostrand is de plek waar je met het hele gezin kunt genieten van een heerlijke vakantie. Met een eigen zandstrand aan het grote recreatiemeer is het de ideale locatie voor een dagje weg of om te verblijven voor een langere periode. Vanaf hier kan iedereen die verblijft op Camping Ronostrand, maar ook mensen in de omgeving een E-Chopper huren.  Echopperz Ronostrand is de ideale start locatie voor jouw E-Chopper Avontuur! Ga voor meer informatie over het Ronostrand naar: https://www.ronostrand.nl/

 

Camping Ronostrand

Ronostrand

Amerika 16
9342 TC Een

Neem contact op

Een prachtige fotoroute van 2 uur!
In het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.
Vanaf 8 personen €35,- p.p.
Groepsprijs 1 t/m 7 personen €280,-

 

Ronostrand

Amerika 16
9342 TC Een

Groepen en Arrangementen

Wil jij met een grote vriendengroep of met jouw collega’s langskomen voor een bedrijfsuitje? Dat kan! Samen met het Ronostrand maken wij graag een arrangement op maat. Er zijn verschillende horeca mogelijkheden, van ontvangst met koffie of thee tot uitgebreide BBQ met een afsluitende borrel.

Daarnaast kun je op deze locatie ook verschillende andere outdoor activiteiten combineren met een E-Chopper tour. Benieuwd wat wij allemaal kunnen organiseren? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

Echopper huren Ronostrand Drenthe
Echopper huren Drenthe Groningen