fbpx

echopper huren in assen

Wil jij een E-Chopper huren in Assen? Dan ben je op het juiste adres! Onze E-Chopper tour is de leukste outdoor activiteit in Assen. Je kunt een E-Chopper huren bij Outdoor Drenthe gelegen naast de Baggelhuizerplas. De Baggelhuizerplas is een recreatieplas vlakbij Assen en is goed te bereiken vanuit Groningen, Hoogeveen en Beilen via de A28. Vanaf de snelweg ben je binnen 10 minuten al op deze prachtige locatie voor een leuk uitje Drenthe. 

Bij Outdoor Drenthe kun je naast het huren van een elektrische scooter ook terecht voor een E-Chopper avontuur inclusief diverse horeca arrangementen zoals het ontvangst met koffie of thee tot een afsluitende BBQ en borrel op het eigen terras speciaal voor grote en kleine groepen. 

Rij geruisloos door de bossen, over de heidevelden en het Fochteloerveen. Maak een tussenstop bij de gevangenismuseum in Veenhuizen of geniet van een drankje bij één van de lokale horeca onderweg in de buurt van Assen, Witten of Veenhuizen. Onze E-Chopper route gaat door het Nationaal park de Drentsche AA of kies voor de route via Smilde door de bossen richting het Fochteloerveen.

E-Chopper tour assen

Echopperz.nl biedt verschillende E-Chopper Tours aan waaronder een E-Chopper Tour in Assen. De leukste plekken van Drenthe ontdekken op een E-Chopper is niet alleen duurzaam verantwoord maar ook een echte outdoor beleving voor verschillende doelgroepen.

En zijn prachtige fietsroutes in Drenthe waar we tijdens de E-chopper Tour in Assen gebruik van maken. Als jij opzoek bent naar een leuke outdoor activiteit in Assen. Dan ben je bij Echopperz op het juiste adres. Een E-Chopper in Assen kun je boeken voor een groepsuitje, bedrijfsuitje, teamuitje, familiedag, dagje uit met vrienden of het gezin.