fbpx

echopper huren in Sneek

Kom een E-Chopper huren in Sneek. Onze E-Chopper tour is het leukste uitje in Sneek. Je kunt een E-Chopper huren in Sneek vanaf Vakantiepark RCN de Potten. Ook kun je gebruik maken van de horeca op Vakantiepark RCN de Potten in Sneek.
Een fantastische route op onze E-Chopper dwars door het centrum van Sneek, de weidevelden en langs het prachtige Sneekermeer. Rij geruisloos door de stad, over de weide en ontdek de prachtige natuur van Zuidwest Friesland. Maak een tussenstop bij de Waterpoort of geniet van een drankje bij één van de lokale horeca onderweg. E-Chopper Tour Sneek gaat langs veel leuke highlights in de omgeving.

E-Chopper tour Sneek

Echopperz.nl biedt verschillende E-Chopper Tours aan waaronder een E-Chopper Tour in Sneek. Sneek ontdekken op een E-Chopper is de leukste manier om de omgeving van Zuidwest Friesland te ontdekken. Er zijn prachtige fietsroutes in Sneek waar we tijdens de E-chopper Tour in Sneek gebruik van maken. Als jij opzoek bent naar een leuke activiteit in Sneek. Dan ben je bij Echopperz Sneek op het juiste adres. Een E-Chopper huren in Sneek kan ook met je vriendengroep of als teamuitje in Sneek.

Echopper huren?

Regel jij een goed gezelschap? Dan regelen wij de rest! Met onze E-Chopper ontdek je de mooiste plekjes van Friesland op een duurzame manier. De E-Chopper heeft een maximale snelheid van 25 kilometer per uur, hierdoor is een helm niet nodig en zit je haar onderweg altijd goed!

Wil je een E-chopper huren? Dan moet je in het bezit zijn van een scooter- of autorijbewijs. De E-Chopper is te huren voor: €29,50 voor 2 uren per E-Chopper. 

Echopper huren Sneek