fbpx

echopperz Heerenveen

Kom een E-Chopper huren in Heerenveen!

Regel jij een goed gezelschap? Dan regelen wij de rest! Met onze E-Chopper ontdek je de mooiste plekjes van Heerenveen op een duurzame manier. De E-Chopper heeft een maximale snelheid van 25 kilometer per uur, hierdoor is een helm niet nodig en zit je haar onderweg altijd goed! Voor het besturen van de E-chopper dient iedereen minimaal 16 jaar jong te zijn en in het bezit van een bromfietscertificaat of rijbewijs.

Voor wie?

Een ronde op de elektrische Chopper is een leuke manier om de omgeving van Heerenveen in Zuidoost Friesland te verkennen met je gezin, familie of vrienden. Ook voor groepen zoals een teamuitje of bedrijfsuitje is deze Chopper Tour een leuke outdoor activiteit. Voor een compleet arrangement inclusief horeca of een combinatie met andere activiteiten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

E-Chopper huren Heerenveen

Cafetaria & Eetcafe O.D.L

Aengwirderweg 149
8459BK Luinjeberd

Aanrvaagformulier

Vanaf 16 jaar.
Vanaf 5 pers. voor 39,50 p.p.
In het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.
Optioneel bij te boeken; een heerlijk Lunchpakket van O.D.L voor onderweg met een flesje drinken, 2 belegde broodjes, een candybar en een vers stuk fruit. Of een flesje drinken, 2 wraps (vlees of vega) en een vers stuk fruit.

cafetaria & eetcafe O.D.L

Aengwirderweg 149
8459BK Luinjeberd

Groepen & Arrangementen

Wil jij met een grote vriendengroep of met jouw collega’s langskomen voor een bedrijfsuitje? Dat kan! Onze collega’s van O.D.L. maken graag een arrangement op maat. Er zijn verschillende horeca mogelijkheden, van ontvangst met koffie of thee tot uitgebreide BBQ met een afsluitende borrel in het Café. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of stuur een mail naar info@echopperz.nl

 

E-chopper Drachten