fbpx
Echopper RCN

rcn en echopperz.nl

De ideale activiteit voor een dagje uit tijdens je vakantie op één van de RCN Vakantieparken in Noord-Nederland. Ontdek de omgeving op deze unieke manier!

Echopperz.nl heeft een speciale startlocatie vanaf RCN De Roggeberg, RCN De Noordster en RCN De Potten. Met de door ons uitgestippelde E-Chopper Route hoef je geen één enkele highlight te missen. Boek nu gemakkelijk online jouw E-Chopper Avontuur!

RCN DE Roggeberg

RCN de Roggeberg

Een fantastische route op onze E-Chopper over de slingerpaadjes door het Drents Friese Wold. Deze E-Chopper tour start vanaf Vakantiepark RCN de Roggeberg in Appelscha. Rij geruisloos door de bossen, over de heidevelden en de Kale Duinen. 

RCN de noordster

RCN de Noordster

Avontuurlijke routes met veel bezienswaardigheden over bospaden, zandwegen en door de prachtige natuur van het Dwingelderveld. Deze E-Chopper tour start vanaf Vakantiepark RCN de Noordster in Dwingeloo. 

RCN de potten

RCN de Potten

Waterland in Friesland! Verken de Friese wateren rond om Sneek. Onze E-chopper Tour Sneek biedt de ideale omgeving om rondtoerend op een E-Chopper te ontdekken. Deze E-Chopper tour start vanaf Vakantiepark RCN de Potten in Sneek.