fbpx

echopperz drenthe

BELEEF (ST)OER DRENTHE

Kom een E-Chopper huren in Drenthe! Avontuurlijke routes met veel bezienswaardigheden over bospaden, zandwegen en door de prachtige natuur van het Drentse landschap. Huur een E-Chopper in Drenthe bij het Fochteloërveen, het Drents Friese Woud of ga voor een leuke city-tour door Assen. Bekijk hier onder alle verhuur locaties in Drenthe!

Echopper Drenthe

Vledder

Maak gebruik van de door ons aanbevolen routes om geen enkele highlight te missen. Deze E-Chopper tocht gaat via kronkelende paadjes, door avontuurlijke bossen of over prachtige heide van Nationaal Park Het Drents Friese Wold.

Meppel

Echopper Meppel

Kom een E-chopper huren in Meppel. Voor je het weet ben je in de pure natuur! Van het prachtige Reestdal, de stille heide, glooiende bossen en zandduinen naar het water van de wieden, beekjes en vaarten. Deze E-chopper Tour start vanaf Stads Cadé Oasis.

Ronostrand

Echopper Drenthe

E-Chopper huren in Drenthe. Start direct vanaf het Ronostrand. Tijdens deze E-Chopper Tour ontdek je de prachtige Drentse natuur, met dichte bossen, heidevelden en uitgestrekte zandvlaktes. Wij zorgen ervoor dat je geen enkele highlight hoeft te missen!