fbpx

echopperz Rottevalle

E-Chopper tour Paviljoen de Leyen

Een fantastische route op onze E-Chopper over de slingerpaadjes door het natuurgebied rondom de Leijen. Deze E-Chopper tour start vanaf Paviljoen De Leyen. Rij geruisloos door de natuur en bewonder deze mooie omgeving via onze speciale routes.

In samenwerking met Paviljoen de Leyen bieden wij verschillende arrangementen aan in combinatie met horeca en/of vergaderen.
Je kan hier een E-Chopper tour boeken met je vriendengroep of collega’s vanaf 8 personen. 

E-Chopper route de Noardlike Fryske Wâlden | 2 uur | €35,- p.p.
Rijd dwars door het Nationaal Landschap de Noardlike Fryske Wâlden. Zoef tussen lommerrijke lanen en open velden door en ontdek de verborgen parels van het Burgumer Mar en De Leijen.

E-Chopper route Drachten | 2 uur | €35,- p.p.
Zet koers richting Drachten. Rijd over de smalle schelpenpaden, langs landweggetjes, en ontdek wat Zuidoost-Friesland te bieden heeft, met als afsluiter een prachtig rondje rond de Leijen!

E-Chopper route de moerassige Mieden | 3 uur | €39,50 p.p.
Verlaat de gebaande paden en treed binnen in het uitgestrekte coulisselandschap van West-Europa. Vanuit Harkema duik je de Twijzeler- en Surhuizumermieden in, een gebied rijk aan natuurlijke historie en prachtige natuur.

Paviljoen de Leyen

Bildreed 3,
9221 SJ Rottevalle

neem contact op

In het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.
Urban E-Fatbike mogelijk zonder rijbewijs
Knooppuntenroute | 2 uur
Vanaf 8 personen €35,- p.p.
Groepsprijs 1 t/m 7 personen vanaf €280,-

Paviljoen de Leyen

Bildreed 3,
9221 SJ Rottevalle

Voor wie?

Een ronde op de elektrische Chopper is een leuke manier om de omgeving van Rottevalle te verkennen met vriendengroep of collega’s. Voor een compleet arrangement inclusief horeca of een combinatie met andere activiteiten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.