fbpx

echopperz Groningen

EChopper huren in Groningen

Huur een E-Chopper in Groningen en ontdek het wonderschone noorden! Tijdens onze E-Chopper tour in Groningen rijd je dwars door het serene Matslootgebied, een prachtig doorstroommoeras, en verken je het indrukwekkende Leekstermeergebied. Echopperz Groningen bij Camping Stadspark is de perfecte startlocatie om met een E-Chopper het adembenemende en gevarieerde landschap van Groningen te ontdekken. Laat de dagelijkse hectiek achter je en geniet geruisloos van enkele van de mooiste natuurgebieden van ons land! Onze E-Chopper Tour in Groningen is de perfecte outdoor activiteit voor vrienden, familie en collega’s!

Camping Stadspark Groningen

Bij onze E-Chopper Tour in Groningen begin je direct bij Camping Stadspark. Vanaf deze groene oase, op slechts een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum van Groningen, kan iedereen gemakkelijk een E-Chopper huren. Camping Stadspark biedt een idyllische kampeerervaring midden in de natuur, perfect om te combineren met onze E-Chopper tour. Of je nu verblijft met een tent, caravan of camper, je bent altijd verzekerd van een ontspannen verblijf. Camping Stadspark is de ideale locatie om jouw dagje uit met vrienden, familie of collega’s te beginnen.

Groepen & Arrangementen

Wil jij met een grote groep als teamuitje een E-Chopper huren of langskomen voor een bedrijfsuitje? Dat kan! Samen met Camping Stadspark en Noord Events creëren wij met plezier een arrangement op maat. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van horeca, variërend van een warm ontvangst met koffie of thee tot een uitgebreid buffet, gevolgd door een gezellige borrel in het restaurant.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij samen kunnen organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij samen kunnen organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Koffie/thee en gebak

vanaf 2 pers. | €8,50 p.p.

Koffie of thee en luxe gebak.
Alle dagen, tussen 09:00 en 18:00.
3 dagen van tevoren reserveren

Lunchpakketje

vanaf 2 pers. | €12,50 p.p.

Toeren op de e-chopper met een lekkere lunch onderweg. Op zaterdag en zondag 09:00-18:00 (ophalen lunchpakket bij receptie). 3 dagen van tevoren reserveren.

Lunch 12-uurtje

2-25 pers. | €12,50 p.p.

Een heerlijke lunch met een uitsmijter, broodje kroket en een dagsoep. Inclusief een sapje of zuivel! Zaterdag en zondag mogelijk tussen 11:00-16:00 (aan tafel) Andere dagen is mogelijk vanaf 8 personen. 1 week van tevoren reserveren.

Diner 3-gangen menu

2-20 pers. | €37,50 p.p. (excl. drankjes)

Een proeverij van voorgerechten, keuze uit 3 hoofdgerechten en een proeverij van desserts. Prijs op nacalculatie. Alle dagen (mei t/m september),17:00-20:00 (aan tafel). 1 week van tevoren reserveren.

Buffet

vanaf 20 pers. | €25,50 p.p. (excl. drankjes)

Met een groter gezelschap? Ga voor het Plaza Buffet en geniet met de hele groep van een uitgebreid diner!

E-chopper huren in Groningen

Aanvraagformulier

E-Chopper TOUR Groningen

Een betoverende tocht op onze E-Chopper, perfect voor wie de natuurlijke schoonheid van Groningen en haar omgeving wil verkennen. Deze tour start bij Camping Stadspark, waar je direct een E-Chopper kunt huren. Vanaf deze locatie ontdek je de rust en het natuurschoon van het Matslootgebied, een uniek doorstroommoeras, en rijd je verder richting het prachtige Leekstermeergebied. Dit is niet zomaar een rit; het is een ontdekkingsreis waarbij je de weelderige natuur en de serene waterlandschappen van Groningen ervaart, terwijl je geruisloos rondrijdt op je E-Chopper.

Bij Echopperz.nl ben je aan het juiste adres voor het huren van een E-Chopper in Groningen. Geniet van een unieke ontdekkingsreis zodra je vertrekt vanaf Camping Stadspark. Elke meter van je reis brengt nieuwe verrassingen met zich mee. Of je nu stopt om te genieten van de rustgevende natuur of een pauze neemt bij één van de schilderachtige uitzichten over het water, deze tour biedt een authentieke kijk op de pracht van Groningen en haar natuurlijke omgeving.

Wil je een E-Chopper huren in Groningen of overweeg je een E-Chopper te huren in de omgeving? Onze E-Chopper Tour Groningen verbindt je met de kern van het natuurlijke landschap. Ontdek het serene Matslootgebied, het indrukwekkende Leekstermeergebied en de ongerepte natuur die deze regio te bieden heeft. Elke etappe van de route onthult nieuwe geheimen van deze prachtige provincie, waardoor het de perfecte keuze is voor natuurliefhebbers, avonturiers en iedereen daartussenin.