fbpx

echopperz Norg

E-Chopper huren in Norg

Kom een E-Chopper huren in Norg en beleef de unieke natuurgebieden van Drenthe! De bossen en heidevelden in de omgeving van Norg bieden een perfect decor voor natuurliefhebbers en avonturiers. Maar Norg biedt meer dan dat. Het is de ideale uitvalsbasis om rondtoerend op een E-Chopper de diversiteit van het Drentse landschap te verkennen. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en zoef geruisloos door enkele van de mooiste natuurgebieden die Nederland rijk is. Onze E-Chopper Tour in Norg is een geweldige outdoor belevenis voor vrienden, familie en collega’s!

Grand Café Hotel Karsten

Tijdens onze E-Chopper Tour in Norg start je vanaf Hotel Karsten. Vanaf deze centrale locatie in Norg kan iedereen  in de omgeving van Drenthe een E-Chopper huren. Daarnaast biedt Hotel Karsten tal van andere mogelijkheden. Zo kun je hier starten met verschillende horeca-arrangementen of bij terugkomst genieten van een heerlijk diner in het prachtige restaurant. En dankzij de prachtige ligging van Hotel Karsten, midden in de rijke natuur van Drenthe, tour je moeiteloos door de nabijgelegen bossen, duinen en veengebieden in de omgeving. E-Chopperz Norg bij Hotel Karsten is de ideale startlocatie voor jouw E-Chopper Tour in Drenthe!

 

Groepen & Arrangementen

Wil jij met een grote groep als teamuitje een E-Chopper huren of langskomen voor een bedrijfsuitje? Dat kan! Samen met Hotel Karsten creëren wij met plezier een arrangement op maat. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van horeca, variërend van een warm ontvangst met koffie of thee tot een uitgebreid buffet, gevolgd door een gezellige borrel in het restaurant.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij samen kunnen organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vergaderen

vanaf 8 pers. | €20,- p.p.

Productief vergaderen en tussendoor een frisse neus halen? De perfecte combinatie van ‘Work hard, play hard’. Vergaderingen met koffie, thee, smaakwater, koekjes, cake of candybars, en voorzien van flip-over en kantoorartikelen!

OntbijtBuffet

2-20 pers. | €17,50 p.p. 

Schuif aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet van Hotel Karsten!

Lunch 12-uurtje

2-25 pers. | €12,50 p.p.

Een heerlijke lunch met een uitsmijter, broodje kroket en een dagsoep. Inclusief een sapje of zuivel!

Diner 3-gangen menu

2-20 pers. | €39,50 p.p. (excl. drankjes)

Een proeverij van voorgerechten, keuze uit 3 hoofdgerechten en een proeverij van desserts.

DinerBuffet

vanaf 20 pers. | €25,50 p.p. (excl. drankjes)

Met een groter gezelschap? Ga voor het Plaza Buffet en geniet met de hele groep van een uitgebreid diner!

Echopper huren

Aanvraagformulier

E-Chopper TOUR Norg

Een betoverende route op onze E-Chopper, perfect voor wie wil genieten van het beste dat Drenthe te bieden heeft. Beginnend in Norg, biedt deze tour je de kans om direct vanuit het centrum een E-Chopper te huren in Norg. Je avontuur leidt je door de schilderachtige dorpjes, langs het unieke Norger Esdorpenlandschap en het adembenemende Fochteloërveen. Dit is niet zomaar een rit; het is een ontdekkingsreis waarbij je de rijke natuur en historie van Drenthe ervaart, allemaal terwijl je geruisloos voortbeweegt op je E-Chopper.

Bij Echopperz ben je aan het juiste adres om een E-Chopper te huren in Drenthe. Vanaf het moment dat je vertrekt vanuit Hotel Karsten in Norg, wordt elke kilometer een nieuw verhaal. Of je nu stopt om de schoonheid van de omgeving in je op te nemen of pauzeert bij een van de prachtige hunebedden onderweg, deze tour biedt een unieke blik op de schoonheid van Norg en de omliggende natuur.

E-Chopper huren in Norg of E-Chopper huren in Drenthe? Onze E-Chopper Tour Norg verbindt je met de essentie van het Drentse landschap. Ontdek de serene paden, historische esdorpen en de ongerepte natuur van het Fochteloërveen. Elk deel van de route onthult nieuwe schatten van Zuidoost Drenthe, waardoor dit de perfecte keuze is voor avonturiers, natuurliefhebbers en iedereen daartussenin.