fbpx

echopperz appelscha

E-Chopper tour appelscha

Een fantastische route op onze E-Chopper over de slingerpaadjes door het Drents Friese Wold. Deze E-Chopper tour start vanaf De Jongens van Outdoor in Appelscha. Rij geruisloos door de bossen, over de heidevelden en de Kale Duinen. Maak een tussenstop bij de uitkijktoren of geniet van een drankje bij één van de lokale horeca onderweg. De Drents Friese Wold route gaat langs veel leuke highlights in de omgeving.

De Jongens van Outdoor

Kom genieten van het ultieme outdooravontuur bij De Jongens van Outdoor, gelegen in het prachtige Nationaal Park het Drents-Friese Wold! Met een indrukwekkend klimbos, uitdagend klimpark en diverse activiteiten is dit de ideale locatie om even heerlijk actief bezig te zijn. Of je nu langs komt voor een spannende klimervaring, een Outdoor Cooking Workshop of een ontspannen ritje op de E-Chopper, alles is mogelijk!

Bij De Jongens van Outdoor kun je terecht voor verschillende groepsarrangementen, zoals bijvoorbeeld een uitdagende dag in het klimbos of een gezellige E-Chopper tour met vrienden of collega’s. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert, een familiedag of een vrijgezellenfeest, wij denken graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

Naast alle activiteiten biedt de Jongens van Outdoor ook een scala aan horecamogelijkheden aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij zorgen ervoor dat jouw groepsarrangement op maat wordt gemaakt. Bij De Jongens van Outdoor beleef je gegarandeerd een dag vol plezier, avontuur en gezelligheid!

Echopper tour in Appelscha

Vraag aan

E-Chopper vanaf 18 jaar en minimaal 1 jaar in het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.
Urban E-Fatbike mogelijk zonder rijbewijs (advies leeftijd 12+)
Tijd niet meer beschikbaar, liever een ander moment of met meer dan 10 personen? Vul dan het aanvraagformulier in of bel 0618202130.

Drents Friese Wold Tour
Op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland, ligt een bijzonder gebied. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park.

Combineer je E-Chopper Tour in Appelscha!

Wil jij voor of na de huur van jouw E-Chopper uitje in Appelscha nog genieten van een lekker stukje gebak of een heerlijke lunch? Dan ben je bij de Jongens van Outdoor in Appelscha aan het juiste adres! Bekijk hier onder de mogelijkheden.

KLIM & E-CHOPPER DEAL!

Klimmen in Appelscha

Combineer onze E-Chopper of E-Fatbike tour met een Klimavontuur in Appelscha en ontvang 10% korting

Koffie of Thee en gebak

Groepsuitje in Appelscha

Heb je een E-Chopper tour bij ons geboekt, ben je toe aan een pauze tijdens je tocht, wandelend, fietsend of op de motor? Dit is de ideale plek voor een lekkere kop koffie.

Lunchen in Appelscha

Lunch in Appelscha

Met de kont in het bos en aan het Boerestreek plein de ideale plek voor een lekkere kop koffie, heerlijke lunch of een gezellige borrel.

Borrel in Appelscha

Borrel in Appelscha

Bij ons kun je eten en drinken in een ongedwongen sfeer! Een grote borrelplank met lekkere wijnen of speciale bieren.

Voor wie?
Een ronde op de elektrische Chopper is een leuke manier om de omgeving van Appelscha te verkennen met je gezin, familie of vrienden. Ook voor groepen zoals een teamuitje of bedrijfsuitje is deze Chopper Tour een leuke outdoor activiteit. Voor een compleet arrangement inclusief horeca of een combinatie met andere activiteiten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
Echopper Appelscha Friesland
Echopper Appelscha