fbpx

echopperz appelscha

E-Chopper tour appelscha

Een fantastische route op onze E-Chopper over de slingerpaadjes door het Drents Friese Wold. Deze E-Chopper tour start vanaf Vakantiepark RCN de Roggeberg in Appelscha. Rij geruisloos door de bossen, over de heidevelden en de Kale Duinen. Maak een tussenstop bij de uitkijktoren of geniet van een drankje bij één van de lokale horeca onderweg. De Drents Friese Wold route gaat langs veel leuke highlights in de omgeving.

Binnenkort kun je hier ook terecht met jouw vriendengroep of voor een bedrijfsuitje. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of stuur ons een mail via info@echopperz.nl

Boek direct 

E-Chopper vanaf 16 jaar en in het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.
Urban E-Fatbike mogelijk zonder rijbewijs.
Tijd niet meer beschikbaar, liever een ander moment of met meer personen? Vul dan het aanvraagformulier in of bel 0618202130.

RCN De Roggeberg

De Roggeberg 1
8426 GK, Appelscha

Drents Friese Wold Tour

Op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland, ligt een bijzonder gebied. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park.

RCN De Roggeberg

De Roggeberg 1
8426 GK, Appelscha

Voor wie?
Een ronde op de elektrische Chopper is een leuke manier om de omgeving van Appelscha te verkennen met je gezin, familie of vrienden. Ook voor groepen zoals een teamuitje of bedrijfsuitje is deze Chopper Tour een leuke outdoor activiteit. Voor een compleet arrangement inclusief horeca of een combinatie met andere activiteiten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
Echopper Appelscha Friesland
Echopper Appelscha