fbpx

echopperz Veenhuizen

E-Chopper tour Veenhuizen

Een fantastische route op onze E-Chopper over de slingerpaadjes door het Nationaal Park het Fochteloërveen. Deze E-Chopper tour start in het gevangenisdorp Veenhuizen. Rij geruisloos door de natuur en bewonder deze mooie omgeving via onze speciale routes.

Je kan hier een E-Chopper tour boeken met je vriendengroep of collega’s vanaf 8 personen. De standaard E-Chopper tour duurt circa 2 uur en is al te boeken vanaf € 37,50 per persoon.

Voor meer informatie betreft de mogelijkheden van onze arrangementen kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via  het contactformulier

E chopper

neem contact op

In het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.
Urban E-Fatbike mogelijk zonder rijbewijs
Knooppuntenroute Gaasterland | 2 uur
Vanaf 8 personen €37,50 p.p.
20 t/m 30 personen €35,00 p.p.
Groepsprijs 1 t/m 7 personen vanaf €300,-

Met minder personen? Bekijk Drachten, Appelscha of Earnewald! vanaf €29,50 p.p.

Fochteloërveen Tour 

Tot aan de horizon; veen, veen en nog eens veen. Op de grens van Friesland en Drenthe ligt een uitgestrekt natuurgebied, het Fochteloërveen. Een gebied dat tot de verbeelding spreekt met vogels als de kraanvogel en de blauwe kiekendief. Het Fochteloërveen is een van de laatste gebieden met hoogveen in West-Europa.

Drents Friese Wold Tour

Op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland, ligt een bijzonder gebied. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park.

Voor wie?

Een ronde op de elektrische Chopper is een leuke manier om de omgeving Veenhuizen te verkennen met je gezin, familie of vrienden. Ook voor groepen zoals een teamuitje of bedrijfsuitje is deze Chopper Tour een leuke outdoor activiteit. Voor een compleet arrangement inclusief horeca of een combinatie met andere activiteiten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.