fbpx

echopperz Lemmer

E-Chopper tour Beachclub Lemmer

Een fantastische route op onze E-Chopper over de smalle wegen en fietspaden rondom het Kuinderbos of de Breggepolder vanuit Lemmer. Deze E-Chopper tour start vanaf Beachclub Lemmer. Rij geruisloos door de natuur en bewonder deze mooie omgeving via onze speciale routes. 

In samenwerking met Beachclub Lemmer bieden wij verschillende arrangementen aan in combinatie met horeca. Bekijk onze speciale arrangementen hieronder.

Beach Club Lemmer

E-Chopper Tour Kuinderbos

De route richting het Kuinderbos gaat vanaf de Beachclub over de smalle wegen en fietspaden dwars door de tulpenvelden, een fantastische belevenis met mooie foto momentjes! 

Je kunt hier ook terecht met jouw vriendengroep of voor een bedrijfsuitje. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of stuur ons een mail via info@echopperz.nl

Beachclub Lemmer

Industrieweg 2,
8531 PA Lemmer

Boek direct

Vanaf 16 jaar.
In het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.
Max 4 personen. Met meer personen? Vul het aanvraagformulier in!  Extra E-Choppers mogelijk voor €39,50 per E-Chopper incl. bezorging afhankelijk van de beschikbaarheid.
Deze E-Chopper Tour is standaard inclusief ontvangst met koffie of thee, daarnaast kun je kiezen om de BCL Lunchbag met gevulde wrap (vis of vlees), een flesje water en een heerlijke smoothie voor onderweg bij te boeken! 

Vandaag of morgen? Bel: 0618202130

Beachclub Lemmer

Industrieweg 2,
8531 PA Lemmer

E-Chopper Tour lemmer

Van Lemmer tot Spannenburg langs de Grutte Brekken, zoals de Friesen dit uitspreken. De Grote Brekken heeft deze naam omdat er vroeger nog een Kleine Brekken was. Deze is ingepolderd dus nu kan je enkel nog van dit meer genieten. Voor iedereen die lekker van de natuur wil genieten, is dit een heerlijke E-Chopper Tour in Friesland!

Voor wie?

Een ronde op de elektrische Chopper is een leuke manier om de omgeving van Lemmer te verkennen met je gezin, familie of vrienden. Ook voor groepen zoals een teamuitje of bedrijfsuitje is deze Chopper Tour een leuke outdoor activiteit. Voor een compleet arrangement inclusief horeca of een combinatie met andere activiteiten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

UItje in Lemmer
E-Chopper huren Lemmer