fbpx

echopperz Lemmer

E-Chopper tour Beachclub Lemmer

Een fantastische route op onze E-Chopper over de smalle wegen en fietspaden rondom de Breggepolder vanuit Lemmer. Deze E-Chopper tour start vanaf Beachclub Lemmer. Rij geruisloos door de natuur en bewonder deze mooie omgeving via onze speciale routes. 

In samenwerking met Beachclub Lemmer bieden wij verschillende arrangementen aan in combinatie met horeca.
Je kan hier een E-Chopper tour boeken met je vriendengroep of collega’s vanaf 8 personen. De standaard E-Chopper tour duurt circa 2,5 uur en is al te boeken vanaf € 37,50 per persoon. 

Voor meer informatie betreft de mogelijkheden van onze arrangementen kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via  het contactformulier 

E-Chopper Drachten

Beachclub Lemmer

Industrieweg 2,
8531 PA Lemmer

neem contact op

Beachclub Lemmer

Industrieweg 2,
8531 PA Lemmer

E-Chopper Tour lemmer

Van Lemmer tot Spannenburg langs de Grutte Brekken, zoals de Friesen dit uitspreken. De Groote Brekken heeft deze naam omdat er vroeger nog een Kleine Brekken was. Deze is ingepolderd dus nu kan je enkel nog van dit meer genieten. Voor iedereen die lekker van de natuur wil genieten, is dit een heerlijke E-Chopper Tour in Friesland!

Voor wie?
Een ronde op de elektrische Chopper is een leuke manier om de omgeving van Appelscha te verkennen met je gezin, familie of vrienden. Ook voor groepen zoals een teamuitje of bedrijfsuitje is deze Chopper Tour een leuke outdoor activiteit. Voor een compleet arrangement inclusief horeca of een combinatie met andere activiteiten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.