fbpx

echopperz Lemmer

E-Chopper tour Beachclub Lemmer

Een fantastische route op onze E-Chopper over de smalle wegen en fietspaden rondom het Kuinderbos of de Breggepolder vanuit Lemmer. Deze E-Chopper tour start vanaf Beachclub Lemmer. Rij geruisloos door de natuur en bewonder deze mooie omgeving via onze speciale routes. 

In samenwerking met Beachclub Lemmer bieden wij verschillende arrangementen aan in combinatie met horeca. Bekijk onze speciale arrangementen hieronder:

Beach Club Lemmer

Beachclub Lemmer

Industrieweg 2,
8531 PA Lemmer

Neem contact op

In het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.
Urban E-Fatbike mogelijk zonder rijbewijs
Fotoroute Kuinderbos of Knooppuntenroute Gaasterland | 2,5 uur
Vanaf 8 personen €39,50 p.p.
20 t/m 30 personen €37,50 p.p.
Groepsprijs 1 t/m 7 personen vanaf €316,-

Met minder personen? Bekijk Drachten! vanaf €29,50 p.p.

Beachclub Lemmer

Industrieweg 2,
8531 PA Lemmer

E-Chopper Fotoroute Kuinderbos

De route richting het Kuinderbos gaat vanaf de Beachclub over de smalle wegen en fietspaden dwars door de tulpenvelden, een fantastische belevenis met mooie foto momentjes!

E-Chopper Knooppuntenroute Grutte Brekken

Van Lemmer tot Spannenburg langs de Grutte Brekken, zoals de Friesen dit uitspreken. De Grote Brekken heeft deze naam omdat er vroeger nog een Kleine Brekken was. Deze is ingepolderd dus nu kan je enkel nog van dit meer genieten. Voor iedereen die lekker van de natuur wil genieten, is dit een heerlijke E-Chopper Tour in Friesland!

Voor wie?

Een ronde op de elektrische Chopper is een leuke manier om de omgeving van Lemmer te verkennen met je gezin, familie of vrienden. Ook voor groepen zoals een teamuitje of bedrijfsuitje is deze Chopper Tour een leuke outdoor activiteit. Voor een compleet arrangement inclusief horeca of een combinatie met andere activiteiten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

UItje in Lemmer
E-Chopper huren Lemmer