fbpx

echopperz assen

Beleef (st)Oer Drenthe

Beleef Oer Drenthe en ga er op uit met een stoere de E-Chopper. Bij Outdoor Drenthe in Assen hebben we een prachtige route langs onder andere Rolde, Norg, Balloo en door Nationaal Park het Balloërveld.

Ga op avontuur!

Wil jij op avontuur met een stoere E-Chopper in Drenthe? Dan is onze speciale fotoroute echt iets voor jou! Deze route start vanaf Hotel de Bonte Wever in Assen. Na een korte instructie van de E-Chopper en uitleg over de prachtige route ga je zelfstandig op avontuur. 

Op deze locatie kun je standaard terecht met maximaal 4 personen. Ben je met meer personen? kijk dan even naar de mogelijkheden hieronder.

Hotel De Bonte Wever

Stadsbroek 17
9405 BK Assen

Outdoor Drenthe

Baggelhuizen 9
9405 VD Assen

Groepen & Arrangmenten

Wil jij met een grote vriendengroep een E-Chopper huren of met jouw collega’s langskomen voor een bedrijfsuitje? Dat kan! Onze collega’s van Outdoor Drenthe maken graag een arrangement op maat.

Er zijn verschillende horeca mogelijkheden, van ontvangst met koffie of thee tot uitgebreide BBQ met een afsluitende borrel in het Outdoor Café.

Daarnaast kun je op deze locatie ook verschillende andere outdoor activiteiten combineren met een E-Chopper tour. Voor een overzicht van deze activiteiten kun je terecht op de website van Outdoor Drenthe.
Benieuwd wat wij allemaal kunnen organiseren? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op. 

Echopper huren

Boek direct

 Start vanaf Hotel De Bonte Wever
Vanaf 16 jaar.
In het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.
 Standaard 4 E-Choppers beschikbaar
Liever een ander moment of met meer personen? Bel 0618202130 of stuur een bericht via Facebook.

Outdoor Drenthe

Baggelhuizen 9
9405 VD Assen

Hotel De Bonte Wever

Stadsbroek 17
9405 BK Assen

Route Balloërveld Drenthe

Een prachtige route door de natuur en kleine dorpjes rondom Assen met als hoogtepunt het Balloërveld. Het Balloërveld is een heideveld in de gemeente Aa en Hunze. Het heideveld is gelegen tussen Gasteren, Rolde en Loon. De overwegende heide- en vergraste heidebegroeing wordt spaarzaam afgewisseld met veenmeertjes, dennenbos en her en der kleine zandverstuivingen. Op het Balloërveld zijn naast de grote zand- en heidevlaktes, ook grafheuvels en middeleeuwse karresporen te zien. Als je hier rond zoeft, dan ben je even in een andere wereld. 

Route Fochteloërveen

Tot aan de horizon; veen, veen en nog eens veen. Op de grens van Friesland en Drenthe ligt een uitgestrekt natuurgebied, het Fochteloërveen. Een gebied dat tot de verbeelding spreekt met vogels als de kraanvogel en de blauwe kiekendief. Het Fochteloërveen is een van de laatste gebieden met hoogveen in West-Europa. Deze route is binnenkort beschikbaar. 

Route Gevangenisdorp veenhuizen

Hoewel het dorp Veenhuizen al eeuwenlang bestaat, werd het pas echt bekend in de 19e eeuw, toen in 1818 de Maatschappij van Weldadigheid werd opgericht. Generaal Johannes van den Bosch besluit dat hij na de Franse overheersing armoedige gezinnen wil helpen. Met de Maatschappij van Weldadigheid koopt hij grote stukken land op. Daar worden tussen 1818 en 1825 zeven Koloniën van Weldadigheid opgericht, waaronder Frederiksoord, Wilhelminaoord, Boschoord en Willemsoord. Arme gezinnen uit het hele land moesten in de kolonies de grond bewerken. Het was de bedoeling dat de ‘kolonisten’ met arbeid en discipline een nieuw bestaan zouden opbouwen. Deze route is alleen te boeken in combinatie met een dagtocht.

Echopper huren