fbpx

echopperz Sneek

Welkom in de regio Zuidwest Friesland

Kom een E-Chopper huren in Sneek en ontdek het waterland van Friesland!
De Friese wateren in de omgeving van Sneek bieden veel mogelijkheden voor zeilfanaten en watersporters. Maar Sneek bied meer dan dat. Het is de ideale omgeving om rondtoerend op een E-Chopper te ontdekken. Ga er even tussen uit en zoef je geruisloos door de mooiste natuurgebieden van Zuidwest Friesland. Onze E-Chopper Tour in Sneek is een fantastische outdoor belevenis voor vrienden, familie en collega’s!

RCN de Potten

Tijdens onze E-Chopper Tour Sneek start je vanaf RCN Vakantiepark De Potten. Het park is van alle kanten omsloten door water en natuur met volop gelegenheid om te genieten van de schoonheid van de omgeving. Vanaf hier kan iedereen die verblijft op RCN de Potten, maar ook mensen in de omgeving van Sneek een E-Chopper huren.  Echopperz Sneek is de ideale start locatie voor jouw E-Chopper Avontuur!

 

RCN de Potten

Boek direct 

E-Chopper vanaf 16 jaar en in het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.
Max 6 personen. Met meer personen? Vul het aanvraagformulier in!  Extra E-Choppers mogelijk voor €39,50 per E-Chopper incl. bezorging afhankelijk van de beschikbaarheid.

Fout: boekproces bestaat niet

RCN DE POTTEN

De Potten 2
8626 GG Offingawier

E-Chopper huren Sneek

RCN de potten

De Potten 2
8626 GG Offingawier

E-Chopper TOUR Sneek

Een fantastische route op onze E-Chopper dwars door het centrum van Sneek, de weidevelden en langs het prachtige Sneekermeer. Deze E-Chopper tour start vanaf Vakantiepark RCN de Potten in Sneek. Rij geruisloos door de stad, over de weide en ontdek de prachtige natuur van Zuidwest Friesland. Maak een tussenstop bij de Waterpoort of geniet van een drankje bij één van de lokale horeca onderweg. E-Chopper Tour Sneek gaat langs veel leuke highlights in de omgeving.