fbpx

echopperz Sneek

Welkom in de regio Zuidwest Friesland

Kom een E-Chopper huren in Sneek en ontdek het waterland van Friesland!
De Friese wateren in de omgeving van Sneek bieden veel mogelijkheden voor zeilfanaten en watersporters. Maar Sneek bied meer dan dat. Het is de ideale omgeving om rondtoerend op een E-Chopper te ontdekken. Ga er even tussen uit en zoef je geruisloos door de mooiste natuurgebieden van Zuidwest Friesland. Onze E-Chopper Tour in Sneek is een fantastische outdoor belevenis voor vrienden, familie en collega’s!

STRAND SNEEK

Tijdens onze E-Chopper Tour in Sneek start je vanaf Strand Sneek in Offingawier. Vanaf hier kunnen alle groepen in de omgeving van Sneek een E-Chopper huren. Daarnaast biedt Strand Sneek tal van andere mogelijkheden. Zo kun je hier starten met verschillende horeca-arrangementen of bij terugkomst plaatsnemen op het prachtige terras voor een barbecue. En in samenwerking met de waterskibaan kun je ook nog verschillende outdoor- en wateractiviteiten combineren met onze E-Chopper Tour!

E-Chopperz Sneek is de ideale startlocatie voor jouw E-Chopper avontuur!

 

waterskibaan-sneek-boeken

Boek direct 

Een prachtige fotoroute van 2 uur.
In het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.
Vanaf 11 tot 45 personen €35,- p.p.
Groepsprijs 1 t/m 10 personen €350,-

E-Chopper TOUR Sneek

Een fantastische route op onze E-Chopper dwars door het centrum van Sneek, de weidevelden en langs het prachtige Sneekermeer. Deze E-Chopper tour start vanaf Offingawier in de buurt van Sneek. Rij geruisloos door de stad, over de weide en ontdek de prachtige natuur van Zuidwest Friesland. Maak een tussenstop bij de Waterpoort of geniet van een drankje bij één van de lokale horeca onderweg. E-Chopper Tour Sneek gaat langs veel leuke highlights in de omgeving.