fbpx

echopperz Drachten

Drachten wil je meemaken!

In Drachten hebben we verschillende routes beschikbaar zo ook een mooie E-Chopper Fotoroute door het prachtige bos van Beetsterzwaag. Ontdek de slingerpaadjes door de landerijen en bossen van Olterterp en Smallingerland op een milieu vriendelijke manier! 

Voor wie?

Een ronde op de elektrische Chopper is een leuke manier om de omgeving van Drachten in Zuidoost Friesland te verkennen met je gezin, familie of vrienden. Ook voor groepen zoals een teamuitje of bedrijfsuitje is deze Chopper Tour een leuke outdoor activiteit. Voor een compleet arrangement inclusief horeca of een combinatie met andere activiteiten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Echopper Drachten

Een prachtige fotoroute van 2,5 uur!
In het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.
Vanaf 8 personen €32,50 p.p.
Groepsprijs 1 t/m 7 personen €260,-
Met minder personen? Boek nu op op onze locatie in de Veenhoop  v.a. €29,50 p.p.

E-CHOPPER
FOTOROUTE BEETSTERZWAAG

2 TOT 2,5 UUR | 32,50

Een fantastische E-Chopper Fotoroute door het prachtige bos van Beetsterzwaag. Ga aan de hand van foto’s en aanwijzingen op zoek naar de juiste route en beleef een gezellige middag uit!

E-Chopper huren Beetsterzwaag

E-CHOPPER FOTOROUTE
DE LEYEN

2 TOT 2,5 UUR | 32,50

Een mooie fotoroute op onze E-Chopper door het natuurgebied rondom de Leien. Deze E-Chopper tour start vanaf Next Adventure in Drachten. Rij geruisloos door de natuur en bewonder deze mooie omgeving via onze speciale route richting Rottevalle.

E-CHOPPER PONTJESROUTE EARNEWALD

2,5 TOT 3,5 UUR | 39,50

De E-Chopper pontjesroute brengt je langs Smalle Ee, de Veenhoop en door het Nationaalpark De Alde Feanen! Ontdek de prachtige natuur langs het water van Zuidoost Friesland op een milieuvriendelijke manier!

P.s. vergeet niet je €2.50 mee te nemen want je komt langs veerpont De Grietman!

NIEUW!

Nu ook voor voor mensen zonder rijbewijs! Combineer onze E-Chopper met de Urban E-Fatbike en ontdek de omgeving met het hele gezin.

Fatbike huren in Friesland

E-CHOPPER TOUR CADEAU

Je kunt nu ook een E-Chopper Avontuur cadeau geven! We hebben verschillende mogelijkheden. Bestel nu jouw digitale of fysieke cadeaubon direct online!

Cadeaubon

Next Adventure

Zuidkade 70
9203 CP Drachten

Groepen & Arrangementen

Wil jij met een grote vriendengroep of met jouw collega’s langskomen voor een bedrijfsuitje? Dat kan! Onze collega’s van Next Adventure maken graag een arrangement op maat.

Er zijn verschillende horeca mogelijkheden, van ontvangst met koffie of thee tot uitgebreide BBQ met een afsluitende borrel in het Café.

Daarnaast kun je op deze locatie ook verschillende andere outdoor activiteiten combineren met een E-Chopper tour. Voor een overzicht van deze activiteiten kun je terecht op de website van Next Adventure Drachten. Benieuwd wat wij allemaal kunnen organiseren? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

 

E-chopper Drachten
E-Chopper Drachten