fbpx

echopperz Drachten

Drachten wil je meemaken!

Een mooie E-Chopper Route door het prachtige bos van Beetsterzwaag. Ontdek de slingerpaadjes door de landerijen en bossen van Olterterp en Smallingerland op een milieu vriendelijke manier! 

Voor wie?

Een ronde op de elektrische Chopper is een leuke manier om de omgeving van Drachten in Zuidoost Friesland te verkennen met je gezin, familie of vrienden. Ook voor groepen zoals een teamuitje of bedrijfsuitje is deze Chopper Tour een leuke outdoor activiteit. Voor een compleet arrangement inclusief horeca of een combinatie met andere activiteiten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Next Adventure

Zuidkade 70
9203 CP Drachten

Echopper Drachten

Boek direct 

E-Chopper vanaf 16 jaar en in het bezit van een scooter-  of autorijbewijs.
Urban E-Fatbike vanaf 12 jaar.
Met meer personen of liever een ander moment? Vul dan het aanvraagformulier in of bel 0618202130.

Next Adventure

Zuidkade 70
9203 CP Drachten

Groepen & Arrangementen

Wil jij met een grote vriendengroep of met jouw collega’s langskomen voor een bedrijfsuitje? Dat kan! Onze collega’s van Next Adventure maken graag een arrangement op maat.

Er zijn verschillende horeca mogelijkheden, van ontvangst met koffie of thee tot uitgebreide BBQ met een afsluitende borrel in het Café.

Daarnaast kun je op deze locatie ook verschillende andere outdoor activiteiten combineren met een E-Chopper tour. Voor een overzicht van deze activiteiten kun je terecht op de website van Next Adventure Drachten. Benieuwd wat wij allemaal kunnen organiseren? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

 

E-chopper Drachten
E-Chopper Drachten