fbpx

echopperz friesland

E-Chopper huren in Friesland

Een E-Chopper huren in Friesland doe je bij Echopperz.nl! Met Verschillende routes door De Friese Wouden, Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, De Alde Feanen en heel veel andere gave routes over smalle slingerpaadjes door de landerijen en bossen van Friesland. In Friesland kun je op verschillende plekken een E-Chopper huren. Zo kun je al direct opstappen in Appelscha. Maar kun je met een groep ook een E-Chopper huren in Drachten, Rottevalle of in Lemmer!

E-Chopper Friesland

Appelscha

Een fantastische route op onze E-Chopper over de slingerpaadjes door het Drents Friese Wold. Deze E-Chopper tour start vanaf Camping RCN de Roggeberg in Appelscha. Rij geruisloos door de bossen, over de heidevelden en de Kale Duinen. 

Sneek

Echopper Sneek

Kom een E-Chopper huren in Sneek Friesland. Ga er op uit en verken de Friese wateren in en rond om Sneek. Onze E-chopper Tour Sneek biedt de ideale omgeving om rondtoerend op een E-Chopper te ontdekken. Echopperz Sneek is het leukste uitje voor een dagje weg!

drachten

E-chopper Drachten

Ontdek Zuidoost Friesland! Een prachtige E-Chopper Fotoroute door het bos van Beetsterzwaag. Deze E-Chopper Tour is het perfecte outdoor uitje met vrienden, familie of als uniek en duurzaam bedrijfsuitje.
Gegarandeerd een leuk dagje uit!

Lemmer

Een fantastische route op onze E-Chopper over de smalle wegen en fietspaden rondom de Breggepolder. Deze E-Chopper tour start vanaf Beachclub Lemmer. Rij geruisloos door de natuur en bewonder deze mooie omgeving via onze speciale routes. 

Lauwersmeer

Echopper Lauwersmeer Friesland

Kom een E-Chopper huren in Kollumerpomp en ontdek het Nationaal Park Lauwersmeer! Geniet van de prachtige wateren van het Lauwersmeer, de weide omgeving en rijd op onze E-Chopper naar het einde van de wereld.  Deze E-chopper Tour start vanaf It Dreamlan.

Rottevalle

Zoef geruisloos door de natuur. Via de smalle wegen kom je op de mooiste plekjes. Deze route gaat onder andere door het oer oude natuur gebied De Leien. Ontstaan als veenafgraving en nu perfect voor een afwisselende E-Chopper Tour.