fbpx

echopperz friesland

E-Chopper huren in Friesland

Een E-Chopper huren in Friesland doe je bij Echopperz.nl! Met Verschillende routes door De Friese Wouden, Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, De Alde Feanen en heel veel andere gave routes over smalle slingerpaadjes door de landerijen en bossen van Friesland. In Friesland kun je op verschillende plekken een E-Chopper huren. Zo kun je al direct opstappen in Appelscha. Maar kun je met een groep ook een E-Chopper huren in Drachten, Rottevalle of in Lemmer!

E-Chopper Friesland

Appelscha

E-Chopper huren in Friesland

Een fantastische route op onze E-Chopper over de slingerpaadjes door het Drents Friese Wold. Rij geruisloos door de bossen, over de heidevelden en de Kale Duinen. Maak een tussenstop bij de uitkijktoren of geniet van een drankje bij één van de lokale horeca onderweg.

De Veenhoop

E-Chopper huren in Friesland de Veenhoop

Maak je klaar om De Veenhoop en omstreken op een unieke wijze te verkennen met onze E-Chopper tours. Elk van onze zorgvuldig uitgestippelde routes biedt een bijzondere kijk op Friesland, compleet met pontjes die je naar de mooiste plekjes brengen.

drachten

E-chopper Drachten

Ontdek Zuidoost Friesland! Een prachtige E-Chopper Fotoroute door het bos van Beetsterzwaag. Deze E-Chopper Tour is het perfecte outdoor uitje met vrienden, familie of als uniek en duurzaam bedrijfsuitje.
Gegarandeerd een leuk dagje uit!

Eernewoude

Boek jouw E-Chopper in Friesland Eernewoude.

Een mooie E-Chopper Fotoroute door het Nationaal Park De Alde Feanen! Ontdek de slingerpaadjes door de landerijen en langs het water van Zuidoost Friesland op een milieu vriendelijke manier! Deze route is perfect voor iedereen die van water en natuur houdt.

Sneek

E-Chopper huren Sneek

Kom een E-Chopper huren in Sneek en ontdek het waterland van Friesland!
De Friese wateren bieden veel mogelijkheden voor watersporters. Maar Sneek bied meer dan dat. Het is de ideale omgeving om rondtoerend op een E-Chopper te ontdekken. 

Heerenveen

E-Chopper huren Heerenveen Friesland

Een prachtige E-Chopper tour in de omgeving van Heerenveen, langs de groene bossen van Oranjewoud en door het uitgestrekte Natuurgebied de Heide! Geniet van de frisse lucht en de natuur terwijl je op een unieke manier dit deel van Friesland ontdekt.

Lemmer

Een fantastische route op onze E-Chopper over de smalle wegen en fietspaden rondom de Breggepolder. Deze E-Chopper tour start vanaf Beachclub Lemmer. Rij geruisloos door de natuur en bewonder deze mooie omgeving via onze speciale routes. 

Lauwersmeer

Echopper Lauwersmeer Friesland

Kom een E-Chopper huren in Kollumerpomp en ontdek het Nationaal Park Lauwersmeer! Geniet van de prachtige wateren van het Lauwersmeer, de weide omgeving en rijd op onze E-Chopper naar het einde van de wereld.  Deze E-chopper Tour start vanaf It Dreamlan.

Rottevalle

E-Chopper huren in Rottevale Friesland

Zoef geruisloos door de natuur. Via de smalle wegen kom je op de mooiste plekjes. Deze route gaat onder andere door het oer oude natuur gebied De Leien. Ontstaan als veenafgraving en nu perfect voor een afwisselende E-Chopper Tour. 

E-Chopper tour in Friesland

Op zoek naar een unieke manier om de schoonheid van Friesland te ontdekken? Echopperz.nl biedt dé oplossing met een breed aanbod aan E-Chopper verhuurlocaties verspreid over Friesland. Of je nu kiest voor een solo-avontuur of een gezellige dag uit met vrienden of familie, een E-Chopper huren in Friesland garandeert een onvergetelijke ervaring. Onze routes leiden je door het hart van de Friese natuur, van de weidse uitzichten in De Friese Wouden tot de adembenemende landschappen van Nationaal Park Het Drents-Friese Wold en De Alde Feanen.

Ontdek Friesland op een milieuvriendelijke en stille manier met onze E-Choppers. Geniet van de vrijheid terwijl je over smalle slingerpaadjes rijdt, omgeven door de landerijen en bossen die Friesland rijk is. Onze startlocaties in Appelscha, De Veenhoop, Sneek, Drachten, Heerenveen, Rottevalle, Earnewald, Lauwersmeer en Lemmer bieden je de mogelijkheid om direct in het avontuur te duiken. E-Chopperz.nl staat voor duurzaamheid, plezier, en een unieke beleving van het Friese landschap.

Voor een dagje uit, een weekend weg of een vakantie in Friesland, biedt Echopperz.nl de perfecte aanvulling op je plannen. Ontdek verborgen parels, geniet van de lokale gastvrijheid en ervaar de vrijheid op de weg. E-Chopper huren in Friesland? Echopperz.nl maakt het mogelijk, gemakkelijk en toegankelijk voor iedereen.