fbpx

echopper huren in Drachten

Wil jij een E-Chopper huren in Drachten? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Onze E-Chopper tour is de leukste activiteit in Drachten en omstreken. Je kunt een E-Chopper huren in Drachten direct vanaf De Kade. Je kunt onze activiteit ook combineren met horecagelegenheden op de Kade. Rij geruisloos door de bossen, over de weide en slingerpaadjes in de buurt van Drachten en maak een tussenstop bij één van de lokale horeca onderweg. 

Verschillende routes door Nationaal Park De Alde Feanen en heel veel andere gave routes over smalle slingerpaadjes door de landerijen en bossen van Friesland. Drachten is de leukste plek om een E-Chopper te huren in Friesland. Op deze locatie in Drachten kun je een E-chopper huren voor kleine en grote groepen. Deze E-Chopper Tour is de activiteit in Drachten voor een vrijgezellenfeest of teamuitje in Drachten. Binnenkort kun je hier ook terecht voor jouw individuele E-Chopper Tour in Drachten! Voor meer informatie en reserveringen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. 

Drachten wil je meemaken!

Echopperz.nl biedt verschillende E-Chopper Tours aan waaronder een E-Chopper Tour in Drachten. Drachten ontdekken op een E-Chopper is de leukste manier om de omgeving van Drachten te ontdekken. Er zijn prachtige fietsroutes in Drachten waar we tijdens de E-chopper Tour gebruik van maken. Als jij opzoek bent naar een leuke activiteit in Drachten. Dan ben je bij Echopperz Drachten op het juiste adres. Een E-Chopper huren in Drachten kan ook met je vriendengroep of als teamuitje. 

Groepen & Arrangementen

Wil jij met een grote vriendengroep of met jouw collega’s langskomen voor een bedrijfsuitje? Dat kan! Onze collega’s van Next Adventure maken graag een arrangement op maat. Er zijn verschillende horeca mogelijkheden, van ontvangst met koffie of thee tot uitgebreide BBQ met een afsluitende borrel in het Café. 

Binnenkort kun je ook in Drachten terecht met jouw vriendengroep of voor een bedrijfsuitje tot 60 personen. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of stuur ons een mail via info@echopperz.nl