fbpx

echopper huren in Groningen

Wil jij een E-Chopper huren in Groningen? Dan ben je bij Echopperz op het juiste adres! Onze E-Chopper tour is de leukste outdoor activiteit in Groningen. Je kunt op verschillende plekken een E-Chopper huren in Groningen. Zo kun je nu al een E-Chopper Tour huren in Opende en binnenkort ook in het Centrum van Groningen.

Bij Echopperz Groningen kun je naast het huren van een elektrische scooter ook terecht voor een E-Chopper avontuur inclusief diverse horeca arrangementen zoals het ontvangst met koffie of thee tot een afsluitende BBQ en borrel op het eigen terras speciaal voor grote en kleine groepen.

Rij geruisloos door de bossen, over de heidevelden en door de natuur in Groningen. Maak een tussenstop en geniet van een drankje bij één van de lokale horeca onderweg in de buurt van Groningen. Bekijk hier alle verhuur locaties in Groningen.

E-Chopper tour Groningen

Echopperz.nl biedt verschillende E-Chopper Tours aan waaronder een E-Chopper Tour in Groningen. De leukste plekken van Groningen ontdekken op een E-Chopper is niet alleen duurzaam verantwoord maar ook een echte outdoor beleving voor verschillende doelgroepen.

En zijn prachtige fietsroutes in Groningen waar we tijdens de E-chopper Tour in Groningen gebruik van maken. Als jij opzoek bent naar een leuke outdoor activiteit in Groningen. Dan ben je bij Echopperz op het juiste adres. Een E-Chopper in Groningen kun je boeken voor een groepsuitje, bedrijfsuitje, teamuitje, familiedag, dagje uit met vrienden of het gezin.