fbpx

E-Chopper Huren

Een E-Chopper huren doe je bij Echopperz.nl! Wij hebben de mooiste routes voor jullie uitgezet in Friesland, Drenthe en Groningen. Verschillende routes door De Friese Wouden, Nationaal Park Het Drents-Friese Wold en heel veel andere gave routes door de landerijen en bossen van Friesland. Tijdens het huren van onzer E-Chopper maak je gebruik van avontuurlijke routes met veel bezienswaardigheden over bospaden, zandwegen en door de prachtige natuur van het Drentse landschap. En natuurlijk verschillende routes door de mooiste natuurgebieden van Groningen.

Met deze elektrische scooter ontdek jij de natuur op een milieuvriendelijke manier. Rij geruisloos over de heide, door de bossen en bezoek je de meest bijzondere plekjes van Drenthe, Friesland en Groningen.

Bij Echopperz.nl kun je naast het huren van een elektrische scooter ook terecht voor een E-Chopper tour inclusief diverse horeca arrangementen zoals ontvangst met koffie of thee, een BBQ arrangement of een afsluitende borrel speciaal voor grote en kleine groepen.

Bij het huren van onze E-Chopper ontdek je de mooiste plekjes van Drenthe, Friesland en Groningen op een duurzame manier. De E-Chopper heeft een maximale snelheid van 25 kilometer per uur, hierdoor is een helm niet nodig en zit je haar onderweg altijd goed! Voor het huren van de E-chopper dient iedereen minimaal 16 jaar jong te zijn en in het bezit van een bromfietscertificaat of rijbewijs.

Vergeet niet een tussenstop te maken bij de verschillende highlights op de route en twijfel niet om onderweg een korte pitstop te maken voor een drankje bij de lokale horeca onderweg. Met deze speciale E-Chopper Tour ben jij verzekerd van een hilarische familiedag, een tof uitje met vrienden, een vrijgezellenfeest of een uniek bedrijfsuitje. Al onze E-Choppers zijn voorzien van een telefoonhouder met usb oplader, op deze manier kun je altijd op een veilige manier navigeren.